Sis de gener dos mil disset



Estimats Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar,

Us dono les gràcies amb aquesta carta per tot el que he rebut durant aquest any passat i que ha fet que hagi superat els entrebancs que més o menys m'han sortit pel camí, perquè cada dia que passa descobreixo el meu potencial i supero limitacions degudes a pors i creences antigues que encara m'acompanyaven en moltes situacions.

Per aquest any, vull continuar creient en mi i també cuidant i respectant el meu entorn, tant en l'àmbit personal i de salut com de respecte pel medi ambient, amb valors i emocions.

Només us demano, estimats Reis, que em doneu Salut, Fortalesa, Energia , Compromís i Capacitat per tal d'acompanyar als meus futurs clients de coaching personal o emprenedors, en el seu procés de canvi o millora.

Desitjar-vos el millor en el vostre camí de retorn a Orient i que els vostres desitjos també es facin realitat.

Que la màgia dels Reis d'Orient s'escampi arreu i ompli tots els cors de pau, salut i felicitat.

Una abraçada

Montserrat  - Coach Aktiva

Carta a los Reyes de Oriente.

 
Estimados Reyes Melchor, Gaspar y Baltasar,
Con esta carta os doy las gracias por todo lo que he recibido durante este año pasado y que ha hecho que haya superado las trabas que más o menos me han salido por el camino, descubirendo cada dia mi potencial y superando limitaciones debidas a miedos y creencias antiguas que todavía me acompañaban en muchas situaciones.

Para este año, quiero continuar confiando en mí y también cuidando y respetando mi entorno, tanto en el ámbito personal y de salud como de respeto por el medio ambiente, acompañada de valores y emociones.

Sólo os pido, Queridos  Reyes Magos , que me deis Salud, Fortaleza, Energía , Compromiso y Capacidad para acompañar a mis futuros clientes de coaching personal o emprendedores, en su proceso de cambio o mejora.

Desearos todo lo  mejor en vuestro camino de regreso a Oriente y que vuestros deseos también se hagan realidad.
 
Que la magia de los Reyes de Oriente se esparza por todas partes y llene todos los corazones de paz, salud y felicidad.

Un abrazo 

Montserrat- Coach Aktiva
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein