Quin camí haig de seguir?

Canvi, caminar, comprendre
 Podries dir-me, per favor, quin camí haig de seguir per sortir d'aquí?
-Això depèn en gran part del lloc al qual vulguis arribar - va dir el Gat.
-No m'importa molt el lloc... -va dir Alícia.
-Llavors tampoc importa molt el camí que prenguis - va dir el Gat.
- ... sempre que arribi a alguna part - va afegir Alícia com a explicació.
- Oh, sempre arribaràs a alguna part - va assegurar el Gat -, si camines prou!
Extret del text "Alícia al país de les meravelles de Lewis Carroll".

Dos camins divergents, quin he d'escollir?
Moltes vegades ens trobem que no sabem cap a on anem i se'ns fa difícil de prendre una decisió i solem preguntar a la gent del nostre entorn i aquesta amb tota la seva bona voluntat, com que ens coneix i creu que som d'una manera determinada ens contesta el que els hi sembla que és el més adient per nosaltres, d'acord amb la seva percepció. Si us trobeu que no sabeu cap a on anar, jo us aconsello que aneu amb una Coach, ja que aquesta amb preguntes a l'estil del mètode socràtic i una bona escolta, farà que es despertin noves actituds en vosaltres, que de bon segur que hi eren i de les que vosaltres no éreu conscients. Aquesta persona, no us coneix ni té pressuposat que sou o actueu d'una manera determinada i de bon segur, us pot acompanyar en aquest nou camí que voleu emprendre.

És indiscutible que hi ha molta relació dins la nostra ment,entre les emocions, les nostres conductes, la nostra salut física, el que tenim i el que no tenim, també és una percepció nostre i a vegades ens martiritzem amb pensaments negatius que no ens porten enlloc, en comptes de buscar una sortida o una solució a allò que nosaltres pensem que és un problema. Com deia Einstein,

Un problema sense solució és un problema mal plantejat.
 

Per tant, agafa el toro per les banyes i pren ja una decisió si no trobes el camí adequat. A vegades la vida, ens porta per camins equivocats i avui és el dia en què el pots adreçar. Escull un canvi d'actitud i obtindràs resultats.
La teva coach 
Montserrat 

Podrías decirme, por favor, qué camino tengo que seguir para salir de aquí?
-Esto depende en gran parte del lugar al cual quieras llegar - dijo el Gato.
-No me importa mucho el lugar... -dijo Alícia.
-Entonces tampoco importa mucho el camino que tomes - dijo el Gato.
- ... siempre que llegue a alguna parte - añadió Alícia como explicación.
- Oh, siempre llegarás a alguna parte - aseguró el Gato -, si andas bastante!
 
Extraído del texto "Alícia al país de las maravillas de Lewis Carroll".

Dos caminos divergentes, cuál tengo que escoger?
Muchas veces nos encontramos que no sabemos hacia donde vamos y se nos hace difícil de tomar una decisión y solemos preguntar a la gente de nuestro entorno y esta con toda su buena voluntad, como que nos conoce y cree que somos de una manera determinada nos contesta el que se los parece que es lo más adecuado por nosotros, de acuerdo con su percepción. Si os encontráis que no sabéis hacia donde ir, yo os aconsejo que vais con una Coach, puesto que esta con preguntas al estilo del método socrático y una buena escucha, hará que se despierten nuevas actitudes en vosotros, que de buen seguro que estaban y de las que vosotros no erais conscientes. Esta persona, no os conoce ni tiene presupuesto que sois o actuáis de una manera determinada y de buen seguro, os puede acompañar en este nuevo camino que queréis emprender.

Es indiscutible que hay mucha relación dentro de nuestra mente,entre las emociones, nuestras conductas, nuestra salud física, el que tenemos y el que no tenemos, también es una percepción nuestro y a veces nos martirizamos con pensamientos negativos que no nos traen en ninguna parte, en vez de buscar una salida o una solución en aquello que nosotros pensamos que es un problema. Cómo decía Einstein,

"Un problema sin solución es un problema mal planteado".

Por lo tanto, coge el toro por los cuernos y toma ya una decisión si no encuentras el camino adecuado. A veces la vida, nos lleva por caminos equivocados y hoy es el día para que tomes o escojas el cambio. Canvia tu actitud y veràs nuevos resultados. 


Tu coach Personal en Valors y Emociones
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein