TEDxGironaWoman

Ha estat un plaer assistir com a espectadora , al TEDxGironaWomen, que s'ha celebrat al Auditori de la Caixa el divendres dia 29 de Maig 2015.

Rosa Duràn ha conduït el TEDxGironaWoman, amb uns vìdeos introductoris de Events TED amb un missatge de Cris Anderson.

Posteriorment, han anat apareixen al escenari les diverses persones convidades i ens han deixat a tots un bon gust de sensacions, emocions i valors compartits.
Laura Manzanero, Assumpciò Piferrer, Anna Cejudo, Oriol Costa, Sílvia Simon, Miriam Schartzamn, Bet Iglesies i Mª Àngels Perpinyà, participants tots ells en el TED.
 La programació, ens ha permès gaudir també d'espais musicals, on ens han deleitat amb el sò d'un piànio i d'un saxofò. Felicitats també a totes elles, per la seva actuació.

M'ha sorprès el fet de que nenes de 13 any, facin robótica i hagin participat en diversos concursos arreu del país, amb l'acompanyament de Gloria Aldehuelo.

Conèixer també el NinsLab, espai per compartir ciència i lletres i a on es permet a nens de diferents edats, deixar anar la seva imaginació desprès de llegir un conte i trobar la ciència que s'hi amaga al darrera. 

També, veure com hi han noies que son valentes i que estan acompanyades quan prenen la decisió de trencar creences i tradicions i començar una nova vida, d'acord al lloc en el que viuen.
Les noies de l'organització. Un aplaudiment per elles

 L'Oriol Costa ens ha explicar que hi ha una nova manera de fer economia, des de l'economia social i la biografia associativa, ens ha parlat de la creació de l'Ecoregió Catalunya, una nova manera de fer empresa i també d'Ecosi 2015.

Temps de Flors, ha estat present i la M.Angels Perpiñà ens ha explicat com va començar fa 60 anys , temps de Flors i com any darrera any, amb l'ajut de molts voluntaris de diferents sectors s'omple Girona amb flors i decoracions especials.

El poder de les idees i com crear quan trenques els motlles, és el que ens ha explicat l'Anna Cejudo, que ha donat preferència a formar una familia a estar a jornada intensiva en una empresa. Des d'aqui la meva felicitació, per triar aquest valor, la Familia.

I fins aqui TEDxGirona Woman 29/05/2015
La Dolors Vidal i l'Assumpcio Piferré ens han parlat de nous turismes, noves maneres de fer. El Monestir de Sant Daniel ha fet un canvi en els darrers anys i tot i que sempre han donat ostatge a la gent que volguès reposar, meditar, estar en silenci. o recuperar-se d'una malaltia , es pot dir que varen ampliar el seu ventall amb els alumnes que venien a estudiar Medicina a la Universitat de Girona i ara està obert a tothom que hi vulgui anar. Aconsello la seva visita per la bona acollida  i la llibertat de moviment que et donen.

Coach Aktiva ha estat al TED i m'ha agradat molt poder-ne ser partícep. Trobo que és una bona eina de comunicació , que ens permet arribat més lluny i fer-nos també més visibles. Ens veiem a la propera.

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein