ECOSI 2015

Logo ECOSÏ
Hola a tothom,

Ja falta poc perquè ECOSÍ 2015, estigui de nou entre vosaltres i us haig de dir , que comptem amb tu, i tu i tu.... Ens veurem per la Fira.

Primer de tot, comentar que enguany Ecosi vol fer un reconeixement a les abelles, insectes en perill d'extinció i per aixó el nostro LOGO recull les característiques d'un eixam, ja que entenem que elles son d'un gran ajut per tots els humans i ens regalen el polen i la mel, així com ens inspiren els Valors de la Cooperació i el treball en xarxa.

Volem que la gent celebri amb nosaltres el desé aniversari del naixement d'Ecosí i que sigui també un lloc de trobada i d'oportunitats en tots els camps de la sostenibilitat.

Els sectors implicats son l'Ecosiutat, Ecohàbitat, Ecoturisme, Ecoeducació, Ecogastronomía, Ecosalut i creixement personal i també hi hauren activitats com conferències, tallers, âgores pels grans i també pels més menuts de la casa, que podràn treballar amb fang, o escoltar contes , cançons i altres. 

Com a novetat, tenim els dinars Networking el dissabte i el diumenge, en el que cal fer inscripció prèvia i a on és parlara de ecosiutat, agricultura ecológica , ecohàbitat i boscos terapèutics el dissabte i de Economia del bé comú, Salut, creixement personal, Educació i sostenibilitat el diumenge. Us dono el enllaç per fer la inscripció  Dinar networking-ecosi.

Les Àgores també cal que és faci inscripció i en elles es convida a persones amb experiència per aportar el seu coneixement i vivència i debatre el tema amb les persones que assisteixin a la mateixa. Dir-vos que al moment de la inscripció podeu fer una pregunta, que el moderador de cada âgora farà arribar al ponent. Enllaç Àgores 2015  i entre tots els assistens hi aportarem la nostra.

I que mes dir-vos? que m'agradaria que ens trobessim per la Fira , tot comentant les activitats i visitant els espais dels expositors que ens ofereixen els seus productes,  que son respectuosos amb el Medi Ambient i ajuden al desenvolupament de la sostenibilitat en els àmbits socials i económics.

Una nova manera de fer i de viure és possible i no cal dir, que comptem amb tu. 

Eco sí que ens veurem?

Montserrat

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein