VI AFTERWORK APD Barcelona

Un gran plaer compartir una estona amb grans ponents com els que a continuació, us explico. Avui dia 11 de decembre de 2014,  APD ha reinventat el Talent , els Valors, l'Acció, la Motivació , la Emotivitat i ha triat aquests ponents de gran nivell, que a continuació diré, en tant que l'humorista Leo Harlem, els anava introduint i posant un toc del seu humor particular a cada moment.
Leo Harlem

Luis Galindo, Monica Mendoza, Maria Velón, Josep Maria Gay de Liébana, Jesus Calleja i Juan Carlos Cubeiro, tots ells esplèndids en la seva ponència. El VI Afterwork APD l'ha obert el Sr. Pere Fontana, President de APD Zona Mediterrània .
 He viscut quatre hores intenses d'emoció, acció, creativitat, talent i ganes de viure. Parlaré una mica de cadascun d'ells , perquè entengueu una mica aquesta jornada tan especial i exclusiva, que he viscut gràcies a APD.
Luis Galindo

Luis Galindo, autor del llibre "Reilusionarse"va posar molt èmfasi en què el que fem ho fem amb ganes, i que treballem amb il·lusió i creient amb allò que estem fent. Diu que la vida és un viatge i cadascú tria la manera de fer.ho.
Mònica Mendoza


Mònica Mendoza, professora de Màrqueting, ens va fer veure que els clients sabem el que busquem avui en dia i que la publicitat ens ha de conèixer a nosaltres, de la manera que vivim i com actuem. Va comentar que molts òptics parlen de què la gent va a provar-se ulleres i diu, ja vindré, quan en realitat el que fan és comprar després aquell model per internet.
Maria Belón


Maria Belón, dona supervivent del tsunami de 2004. Ella sí que pot dir amb ets i uts, que és una supervivent, perquè així ho ha demostrat. Vàrem veure fragments de la pel·lícula que va inspirar a Bayona i ens va dir que des que li va passar aquest tràngol, ja no diu fins despès, sinó que diu T'estimo, perquè quan te'n vas no saps si tornaràs a veure aquella persona. Emocionant tota la seva exposiciò-

Josep Maria Gay de Lièbana
  
Josep Maria Gay de Liébana, economista. Espectacular la seva presentació amb unes estadístiques com a país, que fan feredat, el deute que tenim com a estat, la que tenim com a persones privades ( aquesta per cert ha disminuït) el contrari que la pública que ha augmentat considerablement i que fa que el país, trontolli, si no hi ha un gran canvi de la societat civil. Chapeau!.

Jesus Calleja
Jesus Calleja, ens va introduir en el món de l'aventura i lo desconegut gràcies a la seva empenta i amb creure que els seus somnis es podien convertir amb realitat. Un noi de León que va escalar a l'Himalaià, amb un pastor que després de la seva aventura, s'ha convertit amb un Serpa expert i de gran renom. Que dir d'ell?, doncs que li agrada l'aventura de risc i que creu en ell i el seu entorn.

Juan Carlos Cubeiro

Juan Carlos Cubeiro, va concloure l'acte parlant de la Intel·ligència Emocional de Daniel Goleman, i dels cinc dominis de la mateixa , que son:  la autoconsciencia, la serenitat, la motivació, empatia i habilitats socials, tot això barrejat amb la música d'un piano de cua que sonava a les mans del Iñaki Sandoval., que ens va deleixar amb temes com, els Pirates del Caribe, la Vida es bella, la Lista de Schindler, Desayuno con Diamantes, Forrest Gump i suposo que alguna altra més, que ara mateix no recordo.

Va ser una cloenda emotiva, sensitiva, visual que va deixar en els presents, ganes de passar a l'acció i recuperar la nostra essència i consciència , en el aquí i l'ara.

Moltes gràcies a APD, patrocinadors i ponents, per aquesta estona compartida i també a les empreses que van oferir als seus productes al Neetworking posterior.

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein