Coaching per valors

Aqui veieu les cartes d'el Joc dels Valors
Aquest joc de cartes, és una eina molt bona per a sessións de coaching , tallers de formació perquè es un joc molt entretingut que ens ajuda a posar nom als Valors, que precisament els tenim entre tots una mica oblidats i que cal que reneixen de nou per aportar Valors a la nostra societat.

Com dic aquest joc és molt divertit i te utilitat en diversos àmbits, el laboral, el personal, el familiar, el de parella i tambe com no, per a nens. Es curiós veure, com tot jugant aflorent valors de mica en mica.

Aquest Joc va ser creat per Simon Dolan,  també autor del llibre Coaching per Valors, que s'enfoca en fer conscients a les organitzacions d'un canvi de paradigma , a través del Benestar individual i organitzacional. 

Totes les empreses e institucions tenen valors i totsel que com jo, estem certificats en Coaching per Valors, podem impartir tallers i donar la formació pertinent.

Aprofita aquestes festes per comprar un Joc de Cartes,al preu de 29,90 Euros. A la venda al meu blog, si em fas la comanda o a traves de la botiga de CXV.

No dubtis a consultar-me el que vulguis, i si vols que faci una demostració estic a la teva disposició.

La teva coach personal i executiu 
en Valors i Emocions
Montserrat


En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein