La roda del coaching i tu

Roda Coaching

La roda del coaching

Et preguntaràs què té a veure una roda amb mi? És curiós, sembla que no tingui res a veure amb tu ni amb la resta de l'univers. En canvi si penses una mica i observes, comprovaràs que la roda és un invent que et permet avançar cap endavant i també que et permet traslladar-te d'un lloc a un altre.

Imagina que vas en un carretó i estàs assegut al davant per conduir-lo. Si tu no fas cap moviment, el carretó es quedarà quiet, si et bellugues, seguirà les teves instruccions i avançarà cap a l'adreça que vulguis. És com en la vida, si segueixes fent el mateix, tindràs més del mateix, mentre que si canvies, tot canvia.

En el coaching , passa més o menys el mateix. El primer dia de sessió et faig lliurament d'una roda de coaching . És una plantilla a manera de formatgets, amb diferents camps, com poden ser, el treball, l'amor, els diners, etc, perquè tu els puntuïs de l'1 al 10, depèn de com et sentis en acord o en desacord amb ells en aquest moment.

A partir d'aquí , el coach( jo) i tu ( el coachee) treballarem per millorar aquesta àrea que tens més baixa de puntuació o una altra que prefereixis. Guardaràs la roda per tu i més tard, dins d'un any o més, si revises la teva roda, segurament comprovaràs que els resultats han millorat. I si aquests han millorat , és perquè en un moment donat has decidit avançar en el camí que has projectat i que ja estàs començant a conduir el teu carro de la manera que creus que és la millor per a tu.

Veus? És senzill, no té cap dificultat entendre que és la roda del coaching, així com comprendre que ets tu qui condueix el teu canvi o nou camí encara que en el camí t'hagi acompanyat una coach, per fer-te les preguntes adequades que han fet despertat en tu la força necessària per seguir endavant.

Així que no esperis més i busca l'acompanyament d'una coach, per iniciar aquest canvi que vols fer. Ara és el moment, demà potser serà tard.La teva Coach
Montserrat


 La Rueda del Coaching

Te preguntarás ¿y qué tiene que ver una rueda conmigo? Es curioso, parece que no tenga nada que ver contigo ni con el resto del universo. En cambio si piensas un poco y observas,comprobarás que la rueda es un invento que te permite avanzar hacia adelante y también que te permite trasladarte de un lugar a otro.

Imagina que vas en un carromato y tu estás sentado en él, delante. Si tu no haces ningún movimiento el carromato se quedará quieto, pero en cuanto tu lo guies, el seguira tus instrucciones y avanzará hacia la dirección que tu quieras. Es como en la vida, si tu sigues haciendo lo mismo , tendrás mas de lo mismo, en tanto que si tu cambias, todo cambia.

En el coaching , pasa mas o menos lo mismo. El primer dia de sesión te hago entrega de una rueda de coaching . Es una plantilla a modo de quesitos, con diferentes campos, como pueden ser, el trabajo, el amor, el dinero, etc,  para que tu puntúes el 1 al 10, depende de como te sientas en acuerdo o en desacuerdo con el apartado correspondiente.

Cambio, Acción y Compromiso
A partir de ahí , el coach( yo) y tú ( el coachee) trabajaremos para mejorar esta área que ésta mas baja u otra que tu prefieras. Guardarás la rueda para tí y más tarde , dentro de un año o más , si revisas tu rueda, seguramente comprobarás que los resultados a día de hoy, han mejorado. Y si éstos han mejorado , es porque tu has decidido avanzar en el camino que has proyectado y que ya estás empezando a conducir tu carro de la manera que crees que es la mejor para ti.

¿Ves? es sencillo, no tiene ninguna dificultad entender que es la rueda del coaching, así como comprender que tu eres quién conduce el mismo aunque en el camino te haya acompañado un coach, para hacerte las preguntas adecuadas para que se despertara en tí la fuerza necesaria para seguir adelante.

Así que no esperes más y busca el acompañamiento de un coach, para iniciar este cambio que quieres.
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein